Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony: 'PlayStation 5 krijgt totaal andere user interface'

Interface krijgt make-over.

Via LinkedIn laat Sony-topman Matt MacLaurin weten dat de PlayStation 5 een totaal andere user Interface krijgt dan zijn voorganger. Daardoor lijkt de interface totaal niet meer op die van de Playstation 4.

Volgens MacLaurin werd de user Interface volledig van 0 af aan opgebouwd en bevat hij daardoor een nieuw uiterlijk en andere knoppen. Door dat te doen, stapt Sony volledig af van de klassieke interface van de Playstation 4.

Verder ontdekken we dat Sony binnenkort de volledige interface uit de doeken doet en een gedetailleerde vergelijking maakt tussen de interface van de Playstation 4 en die van de PlayStation 5.

Meer informatie over de PS5 lees je in onze artikels over de PlayStation 5 specs, de PlayStation 5 release en prijs, de PlayStation 5 controller en de PlayStation 5 games.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties