Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony organiseert volgende week nieuwe PlayStation Showcase

"De toekomst van de PlayStation 5."

Sony organiseert volgende week een nieuwe PlayStation Showcase livestream. Die gaat dieper in op de toekomst van de PlayStation 5. De showcase is te bekijken op donderdag 9 september vanaf 22:00 uur en duurt ongeveer 40 minuten.

Sony belooft updates van zijn verschillende interne studio's en van 'enkele van de meest creatieve ontwikkelaars in de industrie'. Zowel games die eind dit jaar als later uitkomen, komen aan bod. Een update over PlayStation VR staat dan weer niet gepland.

Wat je concreet mag verwachten, is dus onduidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid komen aankomende exclusives zoals Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West en de nieuwe God of War aan bod.

Van die laatste twee titels vind je alvast alle gekende info op onze website. Hier vind je alle God of War: Ragnarok info en Horizon Forbidden West info.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties