Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony organiseert gratis Online Multiplayer Weekend

For the testers.

Spelers die geen PlayStation Plus-lidmaatschap hebben, krijgen tijdens een gratis Online Multiplayer Weekend op 18 tot en met 19 december de kans om de dienst uit te testen. Dat meldt Sony via Twitter.

Tijdens dit weekend krijgen alle spelers zonder PlayStation Plus-abonnement de kans om de multiplayermodi van alle games op de PlayStation 4 en PlayStation 5 te testen. Daarvoor moet je uiteraard verbonden zijn met het internet, maar ook aangemeld zijn met een PlayStation Network-account en de te spelen games bezitten.

Spelers die na dit weekend besluiten om een PlayStation Plus-abonnement te nemen, betalen daar maandelijks €8,99, driemaandelijks €24,99 of jaarlijks €59,99 voor.

In ander nieuws omtrent de abonnementsdienst circuleren er momenteel geruchten dat Sony aan een nieuwe abonnementsdienst voor PlayStation werkt en onthulde Sony eerder de gratis PlayStation Plus games van december

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties