Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony op F.A.C.T.S. met o.a. 3D-gaming en Gran Turismo 5!

Eerste partner Gamezone van Eurogamer België uit de doeken.

De F.A.C.T.S.-beurs, dé plek waar fans van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Space twee dagen lang in Flanders Expo hun hart kunnen ophalen komt er binnenkort aan, en dat al voor de twintigste keer! Op 23 en 24 oktober gaat het festijn van start, en dit jaar zal ook Eurogamer België groots aanwezig zijn. Wij verzorgen namelijk voor alle liefhebbers van videogames een gigantische Gamezone (250m²) waarop alle nieuwste games voor allerlei platformen speelbaar zijn, en dat volledig gratis!

Gedurende de komende weken zullen we jullie regelmatig voorzien van updates omtrent de opvulling van onze Gamezone, en vandaag starten we al meteen met een klepper van formaat!

Sony zal namelijk in vol ornaat terug te vinden zijn in de Gamezone van F.A.C.T.S. 2010, en ze brengen heel wat moois met zich mee. Zo zul je in een speciaal ontworpen container (zonder afval erin natuurlijk) een heleboel PS3-games kunnen spelen, waaronder SingStar!

Een van de grote toppers die Sony dit jaar naar F.A.C.T.S. meebrengt is ongetwijfeld Gran Turismo 5, de langverwachte PS3-game waar zowat iedere racefanaat naar uitkijkt. Maak je op om met het spel aan de slag te gaan in speciaal daarvoor ontworpen racestoelen. En dat is nog niet alles, want Gran Turismo 5 zal ook nog eens in 3D speelbaar zijn! Een uitgelezen kans dus voor iedereen die deze nieuwe technologie eens grondig aan de tand wil voelen.

Het plezier in de derde dimensie stopt daar echter nog lang niet! Eurogamer België richt in samenwerking met Sony een volledige 3D-corner in om de effecten van een 3D-televisie met eigen ogen te aanschouwen aan de hand van allerlei knappe demo's.

Om het feest compleet te maken zorgt Sony er ook nog eens voor dat bezoekers van onze Gamezone op F.A.C.T.S. 2010 de kans krijgen om met de gloednieuwe Move-controller aan de slag te gaan. Motion gaming komt richting de PlayStation 3, en dat zullen we geweten hebben!

Valt er ook nog wat te winnen vraag je? Wel, ook daar hebben Eurogamer België en Sony aan gedacht! Weet je tijdens F.A.C.T.S. 2010 een flyer van Sony te bemachtigen, dan maak je kans op een super-de-luxe Gran Turismo 5 prijzenpakket!

En dit is nog maar het begin van de zaligheid die er op de Gamezone te vinden zal zijn dit jaar! Alle liefhebbers van videogames markeren best als de bliksem 23 en 24 oktober in hun agenda, want de vonken zullen er vanaf vliegen in Flanders Expo!

Dus, nog even om samen te vatten wat je op de Gamezone van Eurogamer België in samenwerking met Sony mag verwachten:

  • Een container boordevol met PS3-games
  • Gran Turismo 5, compleet met racestoelen en 3D-ondersteuning
  • Een te winnen Gran Turismo 5 prijzenpakket
  • Een complete 3D-corner met allerhande 3D-demo's
  • Move-controllers om motion gaming op de PS3 te ontdekken

Binnenkort volgen er nog veel meer aankondiging rond spellen die in de Gamezone op F.A.C.T.S. 2010 te vinden zullen zijn. Eurogamer België verwacht je! Tot dan!

De trailer van Gran Turismo 5, een van de games die speelbaar zullen zijn op F.A.C.T.S. 2010

Alle aankondigingen rond de spellen die speelbaar zullen zijn op de Gamezone van Eurogamer kun je terugvinden op onze speciaal daarvoor ontworpen F.A.C.T.S-pagina.

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties