Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony onthult rode en zwarte versie van de DualSense controller

Cosmic Red en Midnight Black.

Sony heeft twee nieuwe versies van de DualSense controller onthuld. De Midnight Black-variant is zoals de naam doet vermoeden volledig zwart. De Cosmic Red-versie bevat een mix van rode en zwarte accenten. De nieuwe controllers komen op 11 juni uit in de Verenigde Staten. De releasedatum bij ons is nog onbekend.

De meningen over de standaardversie van de DualSense controller zijn al sinds de aankondiging ervan verdeeld. Dankzij de nieuwe varianten hebben critici nu ook de mogelijkheid om een controller te kopen die meer bij hun persoonlijke smaak aanleunt.

Sony heeft overigens nog meer goed nieuws. Zo werkt PlayStation Studios momenteel aan 25 nieuwe games. Daarnaast is er ook minder goed nieuws voor wie nog geen nieuwe console heeft, want Sony verwacht nog PlayStation 5 leveringsproblemen tot 2022.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties