Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony onthult releasedatum GTA V voor pc, PlayStation 4 en Xbox One

Met nieuwe features. Uit in de herfst.

UPDATE:: De echte releasedatum van GTA 5 is eindelijk bekend voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie werd helaas uitgesteld tot januari 2015. Klik hier voor de nieuwe releasedatum van Grand Theft Auto 5.

Grand Theft Auto V komt naar pc, Playstation 4 en Xbox One. Deze versie komt uit in de herfst van 2014, zo maakt Sony bekend tijdens dien E3-persconferentie.

De nieuwe versie maakt optimaal gebruik van de krachtigere hardware en introduceert nieuwe toepassingen. Wat dit omvat is nog niet bekend.

Tevens is duidelijk dat de progressie die geboekt is in GTA Online is over te dragen tussen de verschillende consoles, zodat je daarop direct verder kunt spelen en niet opnieuw hoeft te beginnen. We weten ook dat er terug GTA 5 cheats voor PS4, pc en Xbox One zullen zijn.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties