Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony onthult PS5 Gray Camouflage Collection

Geometrische camouflage.

Sony heeft de Gray Camouflage Collection met PlayStation 5-accessoires aangekondigd via een trailer. De collectie is in de loop van de herfst beschikbaar en je kunt hem vanaf 15 september 2022 pre-orderen.

De collectie bevat een controller, console covers en de Pulse 3D draadloze headset die zijn bedrukt met een grijze camouflageprint waarin de iconische geometrische figuren van PlayStation zijn verwerkt.

De Gray Camouflage DualSense-controller en de PlayStation 5 console covers zijn vanaf 14 oktober 2022 wereldwijd beschikbaar. De Pulse 3D wireless headset komt pas ergens in december 2022 uit, maar Sony waarschuwt dat de exacte releasedatum daarvan per land kan verschillen.

Sony kondigde daarnaast ook de gratis PlayStation Plus games van september aan en onthulde ook de games die midden september naar de PlayStation Plus Extra en Premium-catalogus komen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties