Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony onthult morgen nieuwe PlayStation 5-details

Een diepe duik in het systeem.

Via het twitterkanaal van PlayStation UK vernemen we dat Sony morgen meer details onthult over de PlayStation 5. Dat gebeurt via een livestream geleid door systeemarchitect Mark Cerny.

In de bewuste tweet kondigt Sony aan dat we morgen samen met Mark Cerny een diepe duik in de hardware van de PlayStation 5 maken. Tijdens die duik ontdekken we volgens Sony ook welke impact de console heeft op de toekomst van gaming. Dat gebeurt morgen via de Europese PlayStation-blog om 17:00 uur.

Als we de Europese blog mogen geloven, vindt de PlayStation 5 release plaats tijdens de feestdagen van 2020. Naast een datum gaf Cerny eerder al aan dat de PlayStation 5 backwards compatible is met de PlayStation 4 en lekte er ook al een eerste foto van de PlayStation 5 controller.

Wil je alles weten over de PlayStation 5? Dan vind je hier alle info over de PS5 prijs, release, games en meer!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties