Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony onthult 'binnenkort' eerste PlayStation 5-games

Meer kleppers van formaat?

Sony onthult 'binnenkort' een eerste line-up van PlayStation 5-games aan de wereld. Tijdens een vergadering met de investeerders lichtte Sony-topman Kenichiro Yoshida alvast een tipje van de sluier omtrent de plannen voor de PlayStation 5.

Zo laat Yoshida weten dat het bedrijf 'binnenkort de sterke line-up van PlayStation 5 Games' aankondigt. Als we eerdere geruchten mogen geloven, dan zal die aankondiging gebeuren op een PlayStation evenement in juni.

Eindelijk krijgen we dus die langverwachte PlayStation-games te zien. De laatste tijd hield Sony immers de lippen stijf op elkaar en kregen we amper informatie over de console. Het enige dat het bedrijf tot nu toe onthulde is de PlayStation 5 controller, de PlayStation 5 backwards compatibility en de PlayStation 5 specificaties.

Concurrent Microsoft kwam daarentegen al over de brug met een Inside Xbox livestream met daarin de eerste Series X gameplay. Meer info over de Xbox Series X specificaties lees je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties