Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony maakt zich klaar voor grote aankondiging

Mysterieus filmpje verschijnt uit het niets.

Een mysterieus filmpje getiteld "Game Day 2013 Teaser" verscheen vannacht plots op Sony's Youtube kanaal. De video is slechts zestien seconden lang en verraad niet over wie of wat het precies zou moeten gaan.

In het korte clipje kan je een vrouw zien die door een storm van assen lijkt te lopen. Op de achtergrond ligt er een berglandschap. De video eindigt met een close-up van een stel gele pupillen. Die gele ogen kunnen maar van één personage uit Sony's stal afkomstig zijn en dat is Kratos uit God of War. Deze teaser zou in dat geval verbonden zijn met God of War: Ascension, de eerste game uit de reeks met een multiplayer. Sony maakte al eerder een live-action filmpje voor PlayStation All-Stars Battle Royale.

Het echte antwoord zullen we vrijdag kennen. Dan breekt Sony's "Game Day" namelijk aan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties