Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony legt de PS5 voice chat-functie beter uit

Verontschuldigt zich voor het misverstand.

Na verwarring rond de rapporteerbare berichten van de PlayStation 5 geeft Sony een meer uitgebreidde uitleg over die functie.

Als de PlayStation 5 uitkomt, kun je een voice chat van de laatste vijf minuten opnieuw beluisteren, daar 40 seconden uitpikken en dat vervolgens naar het Consumer Experience team van Sony versturen. Alle gerapporteerde berichten worden daar verder onderzocht.

Daarnaast is het niet mogelijk om de functie uit te schakelen. De uitgever wil namelijk het gevoel van online veiligheid voor iedereen garanderen en niet enkel voor diegenen die de functie gebruiken.

Verder verontschuldigt Sony zich ook nog voor het misverstand dat ontstond omdat de functie niet uitgebreid werd toegelicht bij de uitrol van het PlayStation 4 update 8.00.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties