Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony kondigt volgende State of Play aan

Draait enkel rond games.

Sony laat weten dat de volgende State of Play plaatsvindt op donderdag 6 augustus om 22:00 uur. De presentatie draait volledig rond games voor de PlayStation VR, PlayStation 4 en PlayStation 5.

De State of Play duurt ongeveer veertig minuten en zal enkele nieuwe PlayStation VR- en PlayStation 4-games onthullen. Daarnaast krijgt je tijdens de stream ook enkele updates omtrent de PlayStation 5-games die je zag tijdens het PlayStation 5 Reveal Event van 11 juni.

Iedereen die hoopt op een aankondiging over de prijs of de releasedatum van de PlayStation 5 is eraan voor de moeite. Sony benadrukt dat die aankondigingen voor een later moment zijn.

De volledige State of Play is te bekijken op Twitch en YouTube.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties