Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony kondigt volgende PlayStation 5 Showcase aan

Krijgen we eindelijk een prijs en releasedatum?

Sony laat weten dat de volgende PlayStation 5 Showcase op woensdag 16 september om 22:00 uur via Twitch en YouTube plaatsvindt. Zoals gewoonlijk draait de stream vooral rond games.

De volledige presentatie duurt 40 minuten en bevat updates over first- en third-party-titels voor de PlayStation 5. Of het over nieuwe of reeds aangekondigde PlayStation 5 games gaat, onthulde Sony niet.

Cover image for YouTube videoPlayStation 5 Showcase – Wednesday, September 16

Het is daarnaast aannemelijk dat het bedrijf tijdens de stream meer onthult over de PlayStation 5 release en prijs. Microsoft maakte vorige week immers de Xbox Series X prijs en releasedatum bekend en onthulde ook de Xbox Series S.

Sony gaf eerder al toe te willen wachten op meer info van Microsoft alvorens de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 bekend te maken. Nu dat laatste is gebeurd, staat niets Sony in de weg om ook zijn grote onthulling te doen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties