Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony kondigt PlayStation streamingshandheld Project Q aan

Komt later dit jaar uit.

Sony heeft zijn nieuwe streamingshandheld Project Q aan de wereld voorgesteld tijdens de PlayStation Showcase van 24 mei 2023.

De handheld is een combinatie van twee helften van een DualSense-controller met joysticks en een 8 inch HD-scherm in het midden. Spelers kunnen games die ze hebben geïnstalleerd op hun PlayStation 5 via Wi-Fi en de PlayStation Remote Play-applicatie draadloos naar dit apparaat streamen.

PlayStation 5 Project Q image.

Naast de handheld stelt Sony ook zijn allereerste draadloze oortjes voor. Die oortjes werken op pc, PlayStation 5 en smartphones. Volgens Sony zorgt "nieuwe draadloze technlogie met verliesloze audio en lage lantentie voor uitstekende audiokwaliteit".

Eerder deze week stelde Sony ook al de Backbone One PlayStation Edition-controller voor Android voor.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties