Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony kondigt Glacier White PlayStation 4 Slim aan

(N)ice!

Sony kondigt een witte versie van de PlayStation 4 Slim aan. De Glacier White PS4 is vanaf 24 januari verkrijgbaar en bevat een harde schijf met 500 GB opslagruimte.

Het is de niet de eerste keer dat de PlayStation 4 in een compleet andere kleur verkrijgbaar is. De 20th Anniversary Edition van de console kreeg dezelfde grijze kleur mee als de originele PlayStation-spelcomputer, maar dat betrof een limited edition. Ook werd er een witte variant van de originele console aangeboden in een speciale Destiny-bundel.

Daarnaast verkoopt Sony al een tijdje faceplates voor de PlayStation 4. Daarmee geef je een deel van de console een andere kleur. Controllers zijn ook in verscheidene kleuren te krijgen. De Glacier White-console wordt verpakt met een bijbehorende witte consoller.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties