Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony kondigt drie nieuwe PlayStation VR games aan

Statik, How We Soar en Harmonix Music VR: The Dance.

Sony kondigt Statik, How We Soar en Harmonix Music VR: The Dance aan voor de PlayStation VR .

Statik is een puzzelgame waarin je met Dr. Ingen en zijn assistent Edith de menselijke geest moet zien te ontrafelen. Tarsier Studios ontwikkelt de nieuwe VR-titel. De studio maakte hiervoor de Vita-versie van LittleBigPlanet.

In How We Soar vlieg je met een feniks door verschillende werelden. Ontwikkelaar Penny Black Studios vergelijkt de ervaring met 'Harry Potter die voor het eerst met een hippogrief vliegt'.

In Harmonix Music VR: The Dance ben je een DJ en choreograaf die mensen op zijn muziek laat dansen. De game bevat zeventien nummers, maar je kunt ook je eigen muziek gebruiken. Tracks zijn via de USB-poort van je PlayStation 4 te uploaden.

Alle drie de games moeten dit jaar nog uitkomen. Een exacte releasedatum is niet bekendgemaakt. In ons PlayStation VR overzicht lees je meer over de VR-bril van Sony.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties