Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony houdt PS5 cloud streaming-beta voor PlayStation Plus Premium-abonnees

Van 720p tot 4K.

PlayStation Plus logo
Image credit: PlayStation

Sony heeft enkele PlayStation Plus Premium-abonnees uitgenodigd voor de bèta van de uitgebreidere PlayStation 5 cloud streaming-functie.

Abonnees die meedoen aan deze bèta melden dat ze games kunnen streamen in resoluties gaande van 720p tot en met 2160p (oftewel 4K). Een gebruiker heeft naar eigen zeggen God of War: Ragnarok zonder problemen kunnen streamen in 2160p.

Sony maakt niet bekend in welke regio's deze beta precies plaatsvindt.

Sony PS5 pictured with a PlayStation 5 Dual Sense controller

Uitgebreidere cloud streaming is niet de enige PlayStation 5-functie die Sony momenteel uittest. Zo organiseerde het eind juli 2023 in bepaalde landen al een beta voor Dolby Atmos, M.2 SSD's van maximaal 8TB en een tweede controller.

Eerder onthulde Sony ook de gratis PlayStation Plus Essential-games van augustus 2023. In ander nieuws ontdek je dan weer de Red Dead Redemption release op Nintendo Switch en PlayStation 4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties