Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony organiseert dit weekend gratis PlayStation Plus online multiplayer weekend

Als onderdeel van het Festival of Play.

Sony organsieert van zaterdag 18 februari tot en met zondag 19 februari een gratis PlayStation Plus Online Multiplayer Weekend. Dat weekend komt er naar aanleiding van het PlayStation Plus Festival of Play-evenement dat van 15 tot en met 24 februari loopt.

Tijdens het weekend kunnen ook niet-abonnees multiplayergames spelen op hun PlayStation-console zonder dat ze daarvoor een abonnement moeten nemen.

Gedurende het hele Festival of Play-evenement krijgen abonnees dan weer toegang tot een drie uur durende trial voor God of War Ragnarök. Je kunt ook tal van PlayStation Star-beloningen scoren en dubbele kortingen krijgen op tal van games in de PlayStation Store.

Cover image for YouTube videoDe PlayStation Plus-collectie VERDWIJNT! - Hoe haal je je games binnen?

Niet-abonnees kunnen tussen 18 en 19 februari ook deelnemen aan verschillende PlayStation Tournaments in FIFA 23, NBA 2K23 en Guilty Gear.

Sony organiseert daarnaast ook verschillende wedstrijden waarbij je een Sony Bravia XR OLED TV, een Dolby Atmos Soundbar en Sony Wireless Noise Canceling Headphones kunt winnen.

Meer informatie over het Festival of Play vind je op de PlayStation Blog. Sony onthulde verder ook de PlayStation Plus Essential games van februari en de PlayStation Plus Extra en Premium games van februari.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties