Skip to main content

Sony excuseert zich voor misleidende Grand Theft Auto V-tweet

"GTA V wordt geweldig, zeker op de PS4!"

Sony biedt excuus aan voor een misleidende tweet, waarin is gesuggereerd dat Rockstar's Grand Theft Auto V in ontwikkeling is voor de PlayStation 4. Volgens Sony zou het gaan om een typefout.

"GTA V wordt geweldig, zeker op de PS4," stuurde Sony via Twitter naar een enthousiaste Grand Theft Auto-fan. Later volgde de tweet "Excuus voor de typefout, Grand Theft Auto V lanceert 17 september op de PlayStation 3."

Het is de tweede keer in korte tijd dat Sony blundert omtrent de aankomende release van Rockstar's nieuwe GTA-game. Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat belangrijke bestanden zijn gelekt via de PlayStation Store, waarop gamers met een pre-order een deel van de game alvast konden downloaden. Daardoor is nu onder andere de soundtrack van GTA V al bekend.

Morgen komt officieel een nieuwe trailer uit. Deze 'Gangsters'-video kwam gisteren al aan het licht, tevens door een lek.

Bekijk op YouTube

Speel jij Grand Theft Auto V al? Misschien heb je dan iets aan onze GTA 5 cheats voor wapens, auto's en geld om Los Santos extra mee op stelten te zetten.

Read this next