Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony excuseert zich voor misleidende Grand Theft Auto V-tweet

"GTA V wordt geweldig, zeker op de PS4!"

Sony biedt excuus aan voor een misleidende tweet, waarin is gesuggereerd dat Rockstar's Grand Theft Auto V in ontwikkeling is voor de PlayStation 4. Volgens Sony zou het gaan om een typefout.

"GTA V wordt geweldig, zeker op de PS4," stuurde Sony via Twitter naar een enthousiaste Grand Theft Auto-fan. Later volgde de tweet "Excuus voor de typefout, Grand Theft Auto V lanceert 17 september op de PlayStation 3."

Het is de tweede keer in korte tijd dat Sony blundert omtrent de aankomende release van Rockstar's nieuwe GTA-game. Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat belangrijke bestanden zijn gelekt via de PlayStation Store, waarop gamers met een pre-order een deel van de game alvast konden downloaden. Daardoor is nu onder andere de soundtrack van GTA V al bekend.

Morgen komt officieel een nieuwe trailer uit. Deze 'Gangsters'-video kwam gisteren al aan het licht, tevens door een lek.

Speel jij Grand Theft Auto V al? Misschien heb je dan iets aan onze GTA 5 cheats voor wapens, auto's en geld om Los Santos extra mee op stelten te zetten.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties