Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony brengt ons drie leuke bundels

Rond Resistance, Uncharted en Ratchet

Vandaag brengt Sony goed nieuws voor alle PS3-bezitters die nog steeds moeten beginnen aan enkele van hun topreeksen. Binnenkort zullen er namelijk pittige bundels verschijnen rond Resistance, Ratchet & Clank en Uncharted.

In de Resistance bundel zullen zowel deeltje één als twee terug te vinden zijn, compleet met reeds uitgebrachte DLC voor Resistance 2. Hieronder valt de Aftermatch Multiplayer Map Pak, de skin bundle en de Wraith Skin multiplayer weapon. Bovendien krijg je er een voucher bij waardoor je in Resistance 3 de Capelli SRPA multiplayer skin kan ontgrendelen. Wel nog eventjes wachten tot 6 september voordat het derde deel in de winkelrekken ligt.

In de bundel rond Ratchet & Clank zullen zowel Tools of Destruction als A Crack in Time terug te vinden zijn. Dit zijn het eerste, en het derde deel die in het verleden voor de PlayStation 3 verschenen zijn. Vreemd genoeg laat ontwikkelaar Insomniac R&C: Quest for Booty, een korter maar even krachtig deel binnen de serie, uit de bundel vallen.

De laatste bundel draait rond de Uncharted serie en brengt je het origineel en diens opvolger in één verpakking. Bovendien krijg je er een dynamische achtergrond voor je PlayStation 3 bij én een avatar die te maken hebben met het aankomende Uncharted 3: Drake's Deception.

Al deze bundels zullen vanaf 22 juli in de winkelrekken te vinden zijn. Het prijspunt is in het geval van Europa nog niet helemaal zeker, maar verschillende bronnen laten weten dat alle pakketten waarschijnlijk voor €39,99 verkocht zullen worden. Een erg mooie deal als je het ons vraagt.

Een trailer van Uncharted 2: Among Thieves, één van de games die in de Uncharted bundel te vinden zullen zijn.
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties