Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony brengt dit boekjaar nog twee live service games uit

PlayStation wilt wat nieuws proberen.

Sony gaat tegen mei 2023 naast MLB The Show 22 nog twee nieuwe live service games uitbrengen. Dat vertelt Jim Ryan tijdens een presentatie.

Sony liet eerder weten dat er tegen 2025 maar liefst twaalf live services games uit moeten komen. Zes van die komen voor of tijdens 2023 uit, tien voor of tijdens 2024. Jim Ryan, de baas van Playstation, is ervan overtuigd dat live service games in de toekomst de gamesindustrie gaan domineren.

Na die uitspraak is de geruchtenmolen volop gaan draaien. Volgens velen is de kans groot dat één van de games het nieuwe The Last of Us multiplayerproject is. Wat de andere games gaat zijn, is een stuk lastiger in te schatten. Volgens geruchten zouden Guerrilla en Insomniac ook met een online game bezig zijn.

Ook zijn er Horizon-, God of War- en Gran Turismo-televisieprojecten in ontwikkeling. Het nieuwe Playstation Plus-abonnement komt in juni 2022 uit. Daarbij horen Playstation game trials die variëren in lengte.

Getagged als
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties