Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony belooft meer PlayStation 5-consoles tegen eind dit jaar

Nog even geduld.

Sony maakt via Twitter bekend dat de lancering van de PlayStation 5 de grootste release ooit is voor het bedrijf. Daarnaast verzekert Sony de fans dat er nog voor het einde van dit jaar meer consoles beschikbaar zullen zijn.

Exacte cijfers deelt het bedrijf voorlopig niet, maar het feit dat de PS5 het voorlopig beter doet dan de immens populaire PlayStation 2 en PlayStation 4 is alvast indrukwekkend. Ter vergelijking: de PlayStation 4 is intussen al meer dan 113 miljoen keer verkocht.

Het voorlopige succes van de PlayStation 5 zorgt momenteel ook voor frustraties bij veel fans die nog geen nieuwe console hebben bemachtigd. Sony raadt die fans aan om in nauw contact te blijven met hun lokale winkel om zo snel mogelijk een PS5 in handen te krijgen.

Wil je je alvast voorbereiden op je aankoop? Dan vind je hier alles over de PlayStation 5 specs.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties