Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony: 'alle PS4 exclusives voor 2018 lanceren eerste helft van het jaar'

Shawn Layden spreekt.

Sony-topman Shawn Layden heeft in een interview met The Telegraph laten weten dat alle PlayStation 4-games die voor 2018 zijn aangekondigd in de eerste helft van 2018 lanceren.

Onder andere Days Gone, God of War, Detroit: Become Human, and Spider-Man hebben een releasedatum die 'ergens in 2018' ligt. Layden meldt dit in reactie op kritiek die Sony heeft gekregen over het niet melden van releasedata tijdens de E3-beurs.

Layden noemt geen specifieke data waarop de genoemde games lanceren. Hij meldt dat de games 'hoogstwaarschijnlijk in de komende 12 tot 13 maanden' worden uitgebracht.

Sony is jaarlijks aanwezig op de E3-beurs. In ons overzicht met E3 2017 info lees je alles over het evenement terug. Op de site vind je ook ons artikel waarin we Sony, Nintendo en Microsoft op de E3 2017 vergelijken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties