Skip to main content

Sons of the Forest verrekijker locatie

Waar vind je dit handige item.

De verrekijker is dankzij de eerste grote Sons of the Forest patch samen met de Hang Glider aan de game toegevoegd.

De verrekijker is een geweldig gereedschap waarmee je gevaar van ver kunt zien aankomen. Je kunt de vindplaats van een item, interessante plaats of gevaarlijk dier op afstand zien in Sons of the Forest.

Om je verkenningstochten van het eiland te vereenvoudigen, onthullen we hieronder de vindplaats van de verrekijker in Sons of the Forest.

De locatie van de verrekijker in Sons of the Forest

De verrekijker in Sons of the Forest vind je in een kano in een kleine hoek op het strand in het noordwestelijke gebied op de map. Hij ligt in het westen van de spawnpunt op het strand in het noorden en net noordoosten van de vindplaats van de shotgun.

Als je de verrekijker hebt gevonden in Sons of the Forest, dan kun je hem gebruiken door je inventory te openen met 'I' en hem vervolgens uit te rusten door op de verrekijker te klikken. Zoals andere vergelijkbare items, kun je de verrekijker tegelijkertijd met andere items, zoals je GPS Locator of Lighter, uitrusten.

Wanneer je de verrekijker hanteert, kun je dankzij de ingezoomde mode verder dan normaal kijken. Dit komt vooral goed van pas bij het vinden van vijanden, dieren of interessant punten in de buurt.

De verrekijker is alleen niet zo handig in het bos, omdat alle bomen al snel je uitzicht verstoren. Daarom kun je de verrekijker beter gebruiken als je op een hoger gelegen punt staat, zoals een nabijgelegen heuvel of een gebouwd uitkijkpunt.

Veel kijkplezier met de verrekijker in Sons of the Forest!

Read this next