Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sons of the Forest schep vinden uitgelegd

Alles wat je nodig hebt om de schep te krijgen in Sons of the Forest

Op het eerste gezicht lijkt het mogelijk weinig, maar de schep is één van de meest belangrijke items in Sons of the Forest

Hoewel overleven het belangrijkste is in de game zal je alsnog het mysterieuze eiland moeten verkennen om de hoofd quest te voltooien. En een groot gedeelte van de progressie over het eiland heen hangt nauw samen met stukken uitrusting die je de kans geven nieuwe eilanddelen te ontdekken.

Om je te helpen de game te voltooien hebben we hier in detail opgeschreven hoe je de schep krijgt in Sons of the Forest.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube video13 Beginners' Sons Of The Forest Tips - SONS OF THE FOREST BEGINNERS' GUIDE
13 Beginners' Sons Of The Forest Tips

De schep (shovel) in Sons of the Forest uitgelegd

In Sons of the Forest zijn vuurwapens en kogels extreem belangrijk om te overleven, maar zonder sommige items, zoals de schep, is het niet mogelijk om progressie op het eiland te boeken. Wanneer je de schep hebt kan je niet alleen coins en consumables vinden, je kan ook wat grotten en andere constructies in waar je zonder de schep niet in zou kunnen gaan.

Specifiek gesproken: wanneer je op zoek bent naar de Maintenance keycard, dan heb je eerst een schep nodig. In totaal heb je vervolgens drie keycards nodig om Sons of the Forest te voltooien en de faciliteit met de Maintenance keycard is alleen te bereiken met een schep.

Hoe krijg je de Rope Gun en Rebreather in Sons of the Forest

Voordat we echter beginnen met de schep zijn er een aantal locaties die je moet bezoeken om de Rope Gun en de Rebreather te krijgen. Je hebt beide items nodig om de schep te krijgen.

Om te beginnen, de Rope Gun is in een grot ten westen van de centrale besneeuwde regio. Hoewel het best moeilijk is om te verdwalen in de grot zal je eerst met een grote hoeveelheid mutanten af moeten rekenen op je weg naar de Rope Gun. Wanneer je daarna langs een Sluggy komt die je pad blokkeert moet je rechtdoor gaan tot je in een nauwe tunnel komt die uiteindelijk tot een pad omhoog leidt die uiteindelijk splitst. Neem bij de splitsing het linker pad en blijf doorlopen om uiteindelijk de Rope Gun in een zwarte kist te vinden.

Vervolgens moet je de Rebreather vinden. Hou hiervoor het noorden aan vanaf waar je de Rope Gun vond. De ingang naar de grot die je zoekt is dichtbij het strand. Net als bij de vorig genoemde grot is het ook hier moeilijk te verdwalen, gezien je bijna alleen maar rechtdoor moet blijven lopen.

Blijf rechtdoor lopen totdat je in een gebied komt met veel mutanten en een lichtbron die een pad rechtsaf aangeeft. Ga hier vervolgens linksaf bij een rij aan oranje jassen. Als je hier vervolgens rechtdoor blijft lopen dan kom je uit bij een kamer met een groot lichaam aan water, met een haai erin. De Rebreather ligt aan het einde van deze kamer.

Hoe krijg je de schep (shovel) in Sons of the Forest

Nu je beide de Rope Gun en de Rebreather hebt, ben je klaar om voor de schep te gaan. Je vind de schep in een grot ten oosten van de grot waar je Rope Gun vond. Daar waar drie riviertjes samen komen. Het is vrij makkelijk te zien omdat er drie lijken voor liggen.

Zodra je binnen bent moet je interacten met het touw aan de linkerkant om naar beneden te glijden naar een lager deel van de grot. Als je hierna landt dan is er een deel water waar je in moet duiken met je Rebreather. Blijf vervolgens naar beneden door de kleine delen heen.

Wanneer je hierna uit het water komt dan vind je een hoog deel met wat mutanten. Volg dit pad en uiteindelijk kom je bij een deel waar je naar beneden kunt glijden en vervolgens in het water valt. Naast je zullen drie rode cases staan.

Het volgende deel is een grote kamer met een aantal mutanten. Blijf aan de rechterkant hiervan om een pad te vinden naar het volgende grote gebied met twee lichtbronnen en wat lichamen op de grond. Wanneer je hier links aan houdt vind je een nieuw pad dat tot nog een waterdeel leidt, waar je wederom in moet duiken.

Wanneer je uit het water komt moet je rechtdoor lopen om aan het eind, in een lichaam, de schep te vinden.

En dat is alles wat je moet weten om de schep in Sons of the Forest te vinden, success!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sons of the Forest

PC

Related topics
Over de auteur
Joël Nicola avatar

Joël Nicola

Online Zweter

Reacties