Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sons of the Forest keycard locaties, hoe de Maintenance, VIP, en Guest keycards te krijgen uitgelegd

Blauwe Drie-eenheid.

Je moet in totaal drie keycards in Sons of the Forest vinden om de speciale dichte deuren te openen die tot het einde van het verhaal leiden.

Er zijn overigens naast het einde van het verhaal ook andere handige materialen en behulpzame items te vinden achter deze deuren. Dus zelfs als je nog niet verder wil gaan met het verhaal is het openen van deze deuren een goed idee.

Om je te helpen met het vinden van deze keycards voor de blauwe kaartlezers hebben we details over de locaties van alle drie de keycard locaties in Sons of the Forest, inclusief waar je de Maintenance Keycard, VIP Keycard, en Guest Keycard vindt.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube video13 Beginners' Sons Of The Forest Tips - SONS OF THE FOREST BEGINNERS' GUIDE
13 Beginners' Sons Of The Forest Tips - SONS OF THE FOREST BEGINNERS' GUIDE.

Sons of the Forest Maintenance Keycard locatie

Je zal eerst de schep nodig hebben wanneer je deze keycard wil vinden.

De Maintenance Keycard is van Carl Planter, en kan je vinden bij de groene cirkel op het rivierbed, aangegeven op je GPS Locator, in het noordwesterlijke gebied van het eiland, ten zuiden van de rivier die vanaf het strand loopt.

Gebruik de schep om in het ronde gebied, omgeven door apparatuur, te graven. Het kan even duren maar uiteindelijk vind je hier een bunker.

Ga vervolgens met de ladder naar beneden en de eerste kamer die je tegenkomt binnen. De Maintenance Keycard vind je vervolgens op de tafel, rechts van de laptop. Je kan ook van de laptop gebruik maken om dingen in de 3D printer te maken zoals een flacon waar water in kan.

Wanneer je uit deze kamer komt kan je ook de gang volgen om de Firefighter Axe, te vinden, wat de beste bijl is om damage mee te doen in de game.

VIP Keycard locatie

Nu je de Maintenance Keycard hebt, kun je deze gebruiken om de volgende te krijgen.

De VIP Keycard vind je in een grot op het noordwesterlijke deel van het eiland, gemarkeerd met een groene circel op je GPS locator. Het is een klein stuk ten noorden van het grote meer naast het strand.

Je weet dat je goed zit wanneer twee overgroeide golf karretjes ziet.

De VIP Keycard is van Virginia Puffton, en kan je vinden aan het einde van deze bunker.

Je moet in de grot via de klep naar beneden gaan en vervolgens je Maintenance Keycard op de blauwe kaart lezer naast de kasten gebruiken.

Blijf door deze kamers gaan en je komt wat ondergelopen kamers tegen. Blijf vervolgens door het ondergelopen deel lopen en je komt uiteindelijk een ondergelopen gang tegen met een aan het einde een blauwe kaartlezer, en een openende doorgang aan je linkerkant.

Je vindt de VIP Keycard wanneer je door deze doorgang links gaat, op een bureau waar veel monitors op staan.

Sons of the Forest Guest Keycard locatie

De Guest Keycard in Sons of the Forest vind je op de the groene cirkel op een deel in het noordwesten van het eiland. Ga hiervoor ten noordwesten van het meer waar vijf rivieren naartoe stromen.

Je weet dat je dichtbij de bunker zit wanneer je een overgroeid golf karretje ziet.

Wanneer je binnen bent, ga dan naar een deur aan het einde van dit deel van de bunker en gebruik je Maintenance Keycard op de blauwe kaartlezer om een gym tevoorschijn laten komen.

De Guest Keycard is van Arnold Crand, en is te vinden op een hogere verdieping. Om daar te komen moet je de eerste naar links gaan en vervolgens rechtdoor de eetkamer, met twee trappen daarin, in . Ga daarna de trap op en blijf rechtdoor lopen totdat je in een nachtclub deel komt.

Je vind de Guest Keycard aan de rechterkant van de kamer, bovenop een boel lijken in een van de kamertjes.

Nu je alle drie de keycards hebt zou je ze op de blauwe kaartlezer kunnen gebruiken om verder te gaan met het verhaal. Hou wel in gedachten dat je nog een aantal items nodig hebt om het verhaal af te maken, zoals het 'Golden Armor' en de 'Cross'.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sons of the Forest

PC

Related topics
Over de auteur
Joël Nicola avatar

Joël Nicola

Online Zweter

Reacties