Skip to main content

Sons of the Forest Hang Glider vindplaatsen - Zo gebruik je de Hang Glider

Reis over het eiland in stijl.

De Hang Glider is samen met de verrekijker op 9 maart 2023 via de eerste grote Sons of the Forest patch toegevoegd aan de game.

Met de Hang Glider kun je grotere afstanden veel sneller overbruggen in Sons of the Forest, maar je moet wel van hoog genoeg kunnen springen.

Om ervoor te zorgen dat je het eiland sneller kunt verkennen, vind je in deze gids alle vindplaatsen van de Hang Glider die we tot dusver ontdekten en kom je ook te weten hoe je de Hang Glider gebruikt.

Op deze pagina:

Hang Glider vindplaatsen in Sons of the Forest

We hebben de Hang Glider al op 12 plaatsen kunnen vinden in Sons of the Forest:

Hang Glider locatie 1

Deze Hang Glider vind je in het westen van het strand waar ook de verrekijker ligt en die plek ligt ten noorden van de locatie van de shotgun.

Hij ligt aan de rand van de klif die uitkijkt op de oceean.

Hang Glider locatie 2

Deze Hang Glider ligt in het noordwestelijke deel van het eiland, maar in het westen van waar je de Shotgun vindt, op een klif die uitkijkt op de oceaan.

Hang Glider locatie 3

Deze ligt bovenaan een klif in het noordelijke deel van de kaart, net ten noorden van de besneeuwde berg, maar niet op de rand van de klif. Zoek in plaats daarvan naar een kamp met een zwarte tent aan de boomgrens.

Hang Glider locatie 4

De vierde locatie waar je de Hang Glider vindt, ligt in het noordoostelijke gebied van de map op de rand van een klif waar de weg op je GPS Locator naar het zuiden draait.

Hang Glider locatie 5

Je vind deze Hang Glider ten zuiden van waar je de vierde Glider vindt, daar moet je zoeken naar zwarte tenten onder de bomen.

Hang Glider locatie 6

Wandel vanaf de vijfde Glider locatie naar het zuiden en beklim de besneeuwde berg en daar vind je deze Hang Glider aan de rand van een ravijn vlakbij enkele verlaten witte tenten.

Hang Glider locatie 7

Deze Hang Glider vind je in het oostelijke deel van het eiland, net ten zuiden van een grote rivier die begint aan de besneeuwde bergen. Het ligt op de rand van een bergwand die naar het oosten wijst.

Hang Glider locatie 8

De achtste Hang Glider vind je in het midden van het eiland, diep in de besneeuwde berg. Het ligt vlakbij een kamp, niet ver van de rivier en dichtbij een grot die op je map is aangeduid.

Hang Glider locatie 9

Deze Hang Glider ligt vlakbij de vindplaats van de schep, dichtbij het einde van een rivier die ontspringt in het meer met de vijf rivieren. Je moet naar de top van deze plaats klimmen en daar vind je de Glider vlakbij een kamp met twee tenten.

Hang Glider locatie 10

In tegenstelling tot andere Hang Gliders ligt deze niet op de rand van de afgrond, maar vind je deze onder de bomen vlakbij een kamp en de grot aan de zuidkant van de besneeuwde berg.

Hang Glider locatie 11

Deze Hang Glider ligt op een klif in het zuidwestelijke deel van de map, ten zuiden van de meest zuidelijkst gelegen rivier op de map, net onder een kannibalenkamp.

Hang Glider locatie 12

De laatste Hang Glider vonden we in westelijk deel van het eiland, net boven een meer waar een van de rivieren loop in het grootste meer waar vijf rivieren uitkomen.

Er zijn nog meer plaatsen waar je een Hang Glider kunt vinden, maar we hebben ze zelf nog niet gevonden. Wanneer je ooit vlakbij een bergwand of berg bent, ga dan op zoek naar een zwart en driehoekig item als je daar wilt wegzweven.

Gliders kun je niet opslaan in je inventory en worden ook niet getoond op je GPS Locator map als je hem neerlegt. Je kunt het beste een kamp vlakbij een neergelegde vlieger bouwen of ze markeren op je GPS Locator zodat je ze altijd kunt terugvinden.

De Hang Glider heeft ook enkele lastige eigenaardigheden en daarom leggen we hieronder uit hoe je het moet gebruiken.

Zo gebruik je de Hang Glider in Sons of the Forest

De Hang Glider is een handig hulpmiddel dat je altijd kunt oprapen en gebruiken, maar je kunt het niet opslaan in je inventory.

Eens je de Hang Glider vasthebt, moet je de knop om te springen ingedrukt houden en een paar seconden in de lucht blijven hangen. De Glider zal dan automatisch uitklappen en enkel als je de grond of een boom raakt terug opplooien.

Wanneer je aan het vliegen bent met de Glider, duw dan naar voren en wijs met de punt naar voren om sneller te gaan - of duw naar achter met de punt naar boven om wat te vertragen. Door naar rechts of links te sturen, ga je naar de gekozen richting.

Terwijl je aan het zweven bent, kun je naar alle richtingen kijken zonder van koers te veranderen.

De kleine groene cirkel in het midden van de Hang Glider geeft je richting aan en als je de kleine bal in het midden van de cirkel houdt. Dan ga je rechtdoor en zo blijf ook langer in de lucht hangen.

Wanneer je bent geland en de Hang Glider niet meer is uitgerust, dan kun je hem zelf niet meer opsporen. Daarom raden we je aan om een kamp vlakbij de vlieger te bouwen of een extra markering te plaatsen op je GPS Locator om je eraan te herinneren waar je dit voorwerp hebt gelaten.

Je kunt het ook altijd meenemen naar je thuisbasis, maar je kunt er wel moeilijk mee wandelen en het zal erg snel vastzitten tussen de bomen.

We bedoelen natuurlijk dat je dit moet doen.

Veel plezier met de Hang Glider in Sons of the Forest!

Read this next