Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sonic Team onthult Sonic Runners

En is free-to-play.

Ontwikkelaar Sonic Team onthult free-to-play game Sonic Runners. De nieuwe game binnen de Sonic-reeks heeft daarbij een aankondigingsvideo.

Sonic Runners is een 2D-platform game die je met één hand kan spelen. Japans gamestijdschrift Famitsu heeft een preview gepubliceerd (vertaald door gameswebsite Polygon), waarin dit vermeld is.

In de game beweegt Sonic automatisch voort, waardoor je enkel het touchscreen van je mobiele apparaat hoeft aan te raken om hem te laten springen. De levels duren gemiddeld maar twee minuten.

Om Sonic Runners te kunnen spelen, moet je in het bezit zijn van een iPhone 4s/5/5c/6, een iPod Touch van vijfde generatie of hoger, of een iPad 2 of hoger. Daarnaast is de game speelbaar op Android OS 2.3 of elke versie die daarna komt. Volgens de Sonic Runners website zijn er premium items beschikbaar, wat inhoudt dat er aankopen gedaan kunnen worden in de applicatie.

Sonic Runners komt in lente 2015 uit. Zie hieronder de aankondigingstrailer.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties