Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sonic Mania Plus aangekondigd

Nu nog sneller.

Sega heeft Sonic Mania Plus aangekondigd. Dat is een geüpdatete versie van het vorig jaar uitgebrachte Sonic Mania. De nieuwe versie lanceert komende zomer voor pc, PlayStation, Switch en Xbox One.

Sonic Mania Plus introduceert onder andere twee nieuwe personages. Deze keer kun je aan de slag met Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel. Daarnaast krijgt de game een Encore Mode, die 'nieuwe manieren biedt om bestaande levels te spelen'.

Ten slotte krijgt ook de Competition Mode een aanpassing. Die multiplayermodus speel je vanaf deze zomer met maximaal vier spelers, in plaats van twee. Eigenaars van Sonic Mania kunnen upgraden naar de nieuwe versie, maar het is nog niet bekend hoe duur die upgrade is.

Daarnaast komt er ook een fysieke versie van de game voor 30 euro. Die heeft een omkeerbare cover en geeft je ook een art book van 32 pagina's.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties