Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 3: Blood Dragon officieel aangekondigd

Verschijnt op PS3, Xbox 360, PC en "Turbo MegaSystem."

Na meerdere lekken (de box art en de achievements, screenshots en gameplay en de release date) heeft Ubisoft nu ook eindelijk officieel het bestaan van Far Cry 3: Blood Dragon aangekondigd. De game zal vanaf 1 mei beschikbaar zijn voor PC, PS3, Xbox 360 en Turbo MegaSystem. De markt voor die laatste zal echter vrij beperkt zijn.

De game zal ongeveer acht uur aan spelplezier bieden in "een oneindige open wereld die is gevuld met cybermoord". In die wereld speel je Sergeant Rex Colt die als volgt omschreven wordt: "deels mens, deels machine, volledig Amerikaan. Je bent een state-of-the-art Mark IV cyber-commando op een missie...van wraak."

Op het nieuwe eiland zal je volgens Ubisoft op je ex-commandant en diens cyborgleger jagen. Naast de menselijke cyborgs zullen er ook draken en andere diersoorten zijn wiens pels je kan verzamelen. Dat kan je doen met een geschift arsenaal van wapens.

Eén van Hollywood's oude actiefilm iconen, Michael Biehn (Terminator, Aliens) spreekt de stem van Rex Colt in. De soundtrack van het spel wordt door de band Power Glove geleverd. PC pre-orders krijgen die soundtrack trouwens bovenop het spel.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties