Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sociale VR game Werewolves Within aangekondigd

Weerwolven van Wakkerdam met VR-brillen op.

Ubisoft kondigt sociale VR game Werewolves Within aan.

In Werewolves Within spelen vijf tot achter spelers burgers uit het middeleeuwse dorp Gallowstone. Enkele dorpbewoners zijn in werkelijkheid weerwolven en eten 's nachts een burger op. De burgers moeten erachter komen wie de weerwolven zijn en deze ontmaskeren, en het is aan de weerwolven om alle burgers te doden.

Met de VR-brillen op zie je gedragingen van je medespelers vertaald binnen de game. Zo zie je het bijvoorbeeld wanneer twee spelers verdacht met elkaar fluisteren, of wanneer iemand opstaat om een toespraak, pleidooi of schuldbetuiging te houden.

Ontwikkelaar Red Storm Entertainment werkt aan de game met hulp van Ubisoft Barcelona. De studio zegt de atmosfeer van een avond met gezelschapspelletjes na te maken met VR-technologie.

Je krijgt in Werewolves Within dan ook de keuze uit multiplayersessies met enkel vrienden of quick matches met willekeurige online spelers.

Werewolves Within komt uit op 'alle grote VR-platformen.' Gisteren onthulde Sony de prijs en releasedatum van de PlayStation VR.

Nog vragen over de verschillende virtual reality brillen? Klik dan door naar: Virtual Reality - Overzicht van alle VR-brillen.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties