Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Snowfall update aangekondigd voor Cities: Skylines

Let it snow, let it snow, let it snow.

Uitgever Paradox Interactive kondigt de Snowfall update voor Cities: Skylines aan. De nieuwe content lanceert dit jaar voor de PC en de Mac.

Eerst staat er een gratis update gepland die regen en mist aan de citybuilder toevoegt. Daarna brengt ontwikkelaar Colossal Order de betaalde uitbreiding Snowfall uit. De releasedatum en prijs hiervan zijn nog niet bekend.

Snowfall brengt onder andere winterweer naar Cities: Skylines. De sneeuw heeft enige invloed op het verkeer en het leven in de stad. Je beschikt in de uitbreiding over sneeuwruimers om de weg vrij te maken.

De koude temperaturen zorgen er ook voor dat inwoners van je stad de verwarming hoger draaien. Dit zet vervolgens de elektrische infrastructuur onder druk. Het is dus van belang om dit netwerk te versterken.

Daarnaast introduceert de uitbreiding een nieuwe map, winterparken en nieuwe Chirps. Dit zijn de in-game Twitter feeds waarmee de burgers van je stad laten weten wat ze denken.

Snowfall is de tweede grote betaalde DLC voor de game. Vorig jaar bracht Paradox al de After Dark uitbreiding voor Cities: Skylines uit.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur

Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties