Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Snoop Dogg wordt operator in Call of Duty

D O Double G.

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg is vanaf april beschikbaar als operator in Call of Duty: Mobile, Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Warzone. Dat meldt uitgever Activision op zijn blog.

Snoop Dogg is vanaf 1 april speelbaar in Call of Duty: Mobile via een speciale Lucky Draw. Wie op die datum met de rapper aan de slag gaat, krijgt toegang tot een met 24 karaat goud geborduurde outfit en een in goud gehulde en met diamanten bezette snelvurende Legendary SMG.

Vanguard- en Warzone-spelers krijgen op 19 april om 18:00 uur toegang tot de Amerikaanse rapper via de Snoop Dogg Operator Bundle. Die bevat drie alternatieve outfits, andere cosmetische voorwerpen en de inhoud van het terugkerende Voiceover Pack. Daarnaast ontgrendel je dankzij dit pakket een volledige Operator progressie-track met in totaal 20 levels.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Mobile

Android, iOS

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties