Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Snoop Dogg nu beschikbaar in Call of Duty: Vanguard en Warzone

Drop it like it's hot.

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg meldt dat hij nu beschikbaar is als operator in Call of Duty: Vanguard en Warzone. Dat onthult hij via een bijbehorend filmpje op Twitter.

Wie Snoop Dogg als operator aan zijn collectie wil toevoegen, kan de Tracer Pack: Snoop Dogg Operator Bundle kopen voor 2400 COD Points. Dat pakket bevat ook drie Legendary Weapon Blueprints van de "Bong Ripper" Sniper Rifle en de “West Coast Bling” Assault Rifle die beide Green Weed Tracer Rounds afvuren.

Verder krijg je ook toegang tot een 10-attachment Blueprint die "Tha Shiznit" heet en gebaseerd is op het gelijknamige nummer van Snoop Dogg. Net zoals alle andere operators beschikt Snoop Dogg over een eigen progressietrack van 20 levels en kun je vier challenges voltooien om extra Operator XP voor hem te verdienen.

Het is al sinds eind maart bekend dat Snoop Dogg een operator wordt in Call of Duty. Sinds 1 april was hij al beschikbaar in Call of Duty: Mobile, waardoor veel spelers aanvankelijk dachten dat het om een aprilgrap van uitgever Activision ging. Dat blijkt uiteindelijk dus niet het geval.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties