Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Snooker 19 releasedatum onthuld

Het eerste frame start op 17 april.

De releasedatum van Snooker 19 is bekend. Op 17 april lanceert de game voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De releasedatum van de Nintendo Switch-versie is nog niet bekendgemaakt.

Voor de consoleversies zijn er al pre-orders verkrijgbaar. In de PlayStation Store kost die 34,99 euro, in de Microsoft Store 35,99 euro. Voor de pc-versie staat inmiddels de Steam Coming Soon-pagina online, maar daarbij nog geen kostprijs.

Cover image for YouTube videoSnooker 19 Trailer | PC | PS4 | Xbox One | Nintendo Switch

Eerder al had uitgever Ripstone Games Snooker 19 onthuld. Ontwikkelaar van dienst is Lab42. In Snooker 19 speel je in de officiële toernooien als een van de 128 beste spelers ter wereld, waaronder Ronnie O'Sullivan, Mark Selby en Judd Trump. De game bevat zowel een online als offline modus.

De releasedatum van Snooker 19 is wellicht niet toevallig gekozen, want op 20 april begint het belangrijkste snookertoernooi, namelijk het World Championship in Sheffield.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Snooker 19

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties