Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sniper: Ghost Warrior 3 release uitgesteld

Schimmige situaties.

Ontwikkelaar CI Games laat weten dat de releasedatum van Sniper: Ghost Warrior 3 is uitgesteld. De game lanceert nu op 4 april 2017 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De studio was aanvankelijk van plan om Sniper: Ghost Warrior 3 op 27 januari 2017 uit te brengen. De studio meldt nu echter dat de game is uitgesteld om 'ervoor te zorgen dat de ervaring aan de verwachtingen van de fans voldoet.'

"Ons doel is om Sniper: Ghost Warrior te optimaliseren voor alle platformen. We zijn op dit moment nog ver van dit doel verwijderd en hebben daarom besloten om de release van de game uit te stellen", aldus CI Games-baas Marek Tymiński.

Sniper: Ghost Warrior 3 is in 2014 voor het eerst aangekondigd. De game speelt zich af in Oost-Europa en draait om een Amerikaanse sluipschutter. De game beschikt over grote maps die je de mogelijkheid geven om missies op verschillende manieren te volbrengen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties