Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sniper: Ghost Warrior 3 heeft aanvankelijk geen multiplayer

Modus lanceert later.

Ontwikkelaar CI Games laat weten dat de multiplayermodus van Sniper: Ghost Warrior 3 niet beschikbaar is op de releasedatum van de game.

Volgens de studio is multiplayer aanvankelijk niet beschikbaar om zo 'het potentieel van de singleplayer campaign niet te verwateren.' CI Games voegt de multiplayermodus middels een latere patch aan de game toe.

"De ontwikkeling van Sniper: Ghost Warrior 3 was gefocust op twee hoofdzaken. Ten eerste willen ervoor zorgen dat de singleplayermodus in de game beter is dan al zijn voorgangers. Dat was altijd ons doel. We zijn dan ook enorm trots op het werk dat we hebben geleverd."

"Ten tweede willen we de game na de lancering blijven ondersteunen met patches en content die de ervaring verbetert. Daarom hebben we besloten om de multiplayermodus in het derde kwartaal van 2017 te introduceren", aldus de studio in een statement.

Sniper: Ghost Warrior 3 lanceert op 25 april op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site vind je een prijsvraag waarmee je een middag airsoften met Sniper Ghost Warrior 3 kunt winnen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties