Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sniper: Ghost Warrior 2 grafisch sterk

Maakt gebruik van de CryEngine3!

Het vorig jaar uitgebrachte Sniper: Ghost Warrior wist over de gehele lijn matige tot slechte scores van reviewers binnen te halen, maar was een onverwachts verkoopsucces. Er gingen zoveel exemplaren over de toonbank dat uitgever en ontwikkelaar City Interactive zelfs besliste om de game enkele maanden geleden voor de PlayStation 3 uit te brengen, terwijl het spel oorspronkelijk enkel voor de X360 en PC zou verschijnen.

Ondertussen is City Interactive zelfs bezig aan een vervolg op Sniper: Ghost Warrior, en blijkbaar zal het spel grafisch niet moeten onderdoen voor andere FPS-krachtpatsers van dit moment.

Het spel zal namelijk gebruik maken van Crytek hun CryEngine3, een grafische motor die we al aan het werk zagen in het sublieme Crysis 2.

Wie bewijs zou willen kan gewoon de onderstaande, erg gedetailleerde ingame screenshot van Sniper 2 bekijken. City Interactive toont ons alvast een Tibetaans klooster, besneeuwde bergtoppen en - natuurlijk - een sniper gun waarmee je al dan niet wat monniken overhoop kan halen.

Sniper: Ghost Warrior 2 verschijnt in de loop van 2012, en dat voor de PC, X360 en PS3.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen