Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Snake's arm is een raket in nieuwe trailer Metal Gear Solid 5

Verschillende manieren om missies te klaren.

Uitgever Konami toont in een nieuwe trailer voor Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain hoe je Snake's bionische arm kan inzetten als een doelzoekende raket. Deze Blast Arm is te besturen vanuit first-person perspectief.

De nieuwe gadget maakt onderdeel uit van een video die nieuwe manieren laat zien om missies te klaren. Voor een missie start, kies je welke wapens en welke 'buddy' je mee wilt nemen. Dat kan de sniper Quiet zijn, die je vanop een afstand helpt vijanden uit te schakelen. Ze kan tegenstanders ook afleiden, zodat je ongezien voorbij kan sluipen.

Opdrachten zijn ook met veel lawaai te voltooien. Zo is ook te zien hoe je eerst met een helikopter over een vijandige basis vliegt en de soldaten doodt met de minigun die aan boord zit. Eenmaal op de grond wordt het doel bereikt door het kamp uit te moorden met machinegeweren en shotguns.

De releasedatum van Metal Gear Solid 5 is vastgesteld op 1 september. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Read this next