Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sly Collection bevestigd

Drie games, HD graphics, 3D.

We wisten het eigenlijk al van voor de E3 goed en wel van start was gegaan door rondslingerend promotiemateriaal maar Sony heeft nu ook zelf het doek van de Sly Collection getrokken.

De Sly Collection zal alle drie Sly Raccoon-games die origineel voor de PS2 verschenen bevatten, en dit allemaal op één Blu-ray disc. Net zoals voor de God of War Collection zijn de graphics geupdatet voor moderne HD-schermen.

Daarbovenop zal de Sly Collection ook in 'verbeterd 3D' gespeeld kunnen worden. Of dit betekent dat enkel Sly Raccoon 3, die op de PS2 al in 3D te spelen was, in 3D te spelen zal zijn of dat de optie uitgebreid wordt naar de andere games weten we nog niet.

Originele developer Sucker Punch is druk bezig aan inFamous 2 en heeft het porten van de Sly Collection overgelaten aan developer Sanzaru Games. Zij maakten eerder al Ninja Reflex en de PS2-versie van Secret Agent Clank.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties