Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Slitterhead is de nieuwe horrogame van Silent Hill-bedenker Keiichiro Toyama

En ook Akira Yamaoka is van de partij voor de muziek!

Keiichiro Toyama heeft tijdens de Game Awards de eerste titel van zijn nieuwe studio Bokeh Game Studio voorgesteld. Het wordt een horrorgame genaamd Slitterhead. Aangezien Toyama ook de bedenker is van reeksen zoals Silent Hill en Siren zijn de verwachtingen dus hooggespannen.

De trailer zelf toont een mix van horror en actie met spinachtige monsters die een stad aanvallen. Wat de gameplay inhoudt, is nog onduidelijk

Toyama is overigens niet de enige oude bekende in het team. Ook Akira Yamaoka, de componist van de muziek uit Silent Hill, is betrokken bij het project. Het is nog onduidelijk wanneer Slitterhead precies uitkomt en voor welke platformen.

Dat Toyama met een horrogame uitpakt, is geen grote verrassing. Eind vorig jaar werd in een oprichtingstrailer voor Bokeh Game Studio al duidelijk dat de studio overwoog om een horrorgame te maken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Slitterhead

PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties