Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Slime Rancher 2 early access releasedatum bekendgemaakt

Druipt Game Pass in.

Slime Rancher 2 van Monomi Park is vanaf 22 september 2022 in early access op Xbox en pc te spelen. Dat laat de ontwikkelaar via Twitter weten. De game is direct bij Game Pass inbegrepen.

Het vervolg op Slime Rancher uit 2017 hervat het verhaal van Beatrix LeBeau. Aan de andere kant van de Slime Sea bevindt zich Rainbow Island, waar veel mysteries op je wachten.

Slime Rancher 2 werd tijdens de Xbox Games Showcase van 2021 aangekondigd. In Slime Rancher bouw je een boerderij waarin je met de poep van slimes geld verdient en je boerderij verder uitbreidt. Klinkt smerig, maar zeker een aanrader voor mensen die van rustgevende games als Stardew Valley en Harvest Moon houden.

Hoewel Slime Rancher 2 nog een maandje op zich laat wachten, is deel 1 al op Game Pass te spelen. De Game Pass games van augustus zijn ook bekendgemaakt. Na de aankondiging volgden nog extra verrassingen zoals Death Stranding voor PC Game Pass.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties