Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Slender: The Arrival onderweg naar Steam

UPDATE: Releaedatum en prijs bekend, consoleversie onthuld.

UPDATE: Uitgever Midnight City heeft de datum vastgesteld op 28 oktober. Vanaf dan is Slender: The Arrival te koop op Steam voor tien dollar.

Daarnaast spreekt de uitgever voor het eerst over een consoleversie, die gepland staat voor het eerste kwartaal van 2014. Om welke spelcomputers het specifiek gaat, is nog niet bekend.

ORIGINEEL: Horrorgame Slender: The Arrival is binnenkort ook verkrijgbaar op Steam, zo maakt ontwikkelaar Blue Isle Studios bekend in een nieuwsbrief. Eerder was de game enkel los te downloaden via de website van de studio en via Good Old Games.

De titel komt rond de halloweenperiode beschikbaar op Valve's platform. Een exacte datum is niet genoemd. De ontwikkelaar belooft voor deze release tevens nieuwe content, waarover verder geen details zijn bekendgemaakt.

Slender: The Arrival is het (betaalde) vervolg op de (gratis) culthit Slender: The Eight Pages. Voor beide games is de videodocumentaire Marble Hornets de voornaamste inspiratiebron. In deze 'waargebeurde' serie YouTube-video's worden de makers geteisterd door Slenderman, een wezen dat daarna erg populair werd op internet.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties