Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sleeping Dogs: Definitive Edition releasedatum gelekt

UPDATE: Square Enix bevestigt een releasedatum van 10 oktober.

UPDATE: Uitgever Square Enix bevestigt het bestaan van Sleeping Dogs: Definitive Edition. De heruitgave komt op 10 oktober uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze vernieuwde editie bevat 24 downloadbare content onderdelen, waaronder de verhaaluitbreiding Year of the Snake en Nightmare in North Point. De resolutie van Sleeping Dogs: Definitive Edition is 1080p en de gameplay, audio en ambiance van Hong Kong zijn geoptimaliseerd, aldus Square Enix.

ORIGINEEL: Een releasedatum van Sleeping Dogs: Definitive Edition duikt op in de webwinkel van Amazon. De game komt volgens het bedrijf op 14 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

De datum is tot op heden niet door Amazon van de website verwijderd. De genoemde gelimiteerde editie van de open-wereld titel wordt tevens geleverd met een exclusief boekje en alle downloadbare content die de game op de vorige generatie kreeg. Ook is er een afbeelding van deze uitgave te vinden.

Het is niet de eerste keer dat Sleeping Dogs: Definitive Edition op een website lekt. Britse retailer ShopTo gaf eerder een releasedatum van 21 november aan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties