Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sledgehammer stelt Call of Duty: WW2 microtransacties uit

Studio focust eerst op online problemen.

Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft besloten om de microtransacties in Call of Duty: WW2 nog niet te activeren. De studio wil eerst focussen op de online problemen van de game.

Sledgehammer was aanvankelijk van plan om op 14 november microtransacties aan Call of Duty: WW2 toe te voegen. De ontwikkelaar meldt nu echter via de Call of Duty-subreddit dat de feature pas op 21 november aan de game wordt toegevoegd.

In Call of Duty: WW2 gebruik je zogenaamde COD Points om Loot Boxes in de game te kunnen kopen. Dankzij het uitstel van de feature is het nog niet mogelijk om echt geld te gebruiken om COD Points te kunnen kopen.

Call of Duty: WW2 kampt al enige tijd met problemen. Zo zorgde een Call of Duty: WW2 patch voor nieuwe serverproblemen. Sledgehammer is er onlangs ook achter gekomen dat Call of Duty: WW2 per ongeluk dubbele XP gaf.

De studio werkt momenteel ook aan de implementatie van dedicated servers. Sledgehammer is momenteel bezig met het uitbreiden van het aantal beschikbare servers in Europa om zo voor een stabielere ervaring te zorgen.

Call of Duty: WW2 is begin november uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Sander zijn Call of Duty: WW2 review lees je nu op de site.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties