Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skyrim DLC mogelijk niet naar PS3

Bethesda krijgt de problemen niet opgelost.

De eerste grote uitbreiding voor The Elder Scrolls V: Skyrim, Dawnguard, is alweer een tijdje uit voor de Xbox 360 en de PC, maar niet voor de PlayStation 3. Nu lijkt het er op dat die content en zelfs toekomstige downloadable content nooit naar de PS3 zal komen.

Op het forum van Bethesda laat een werknemer weten dat de ontwikkelaar grote problemen ondervind met het porten van de nieuwe content. Skyrim is een grote game en grote uitbreidingen brengen de nodige problemen met zich mee, maar op de PlayStation 3 lukt het maar niet deze op te lossen. Daarnaast werkt Bethesda aan nieuwe downloadable content die nog meer complicaties met zich mee brengt.

Echter Bethesda geeft nog niet op. De ontwikkelaar werkt nauw samen met Sony om de content alsnog naar de PS3 te brengen. De Playstation 3 versie van Skyrim werd altijd al het meest geplaagd door bugs. Deze werden met verloop van tijd er grotendeels uitgepatcht.

De nieuwe uitbreiding heet Hearthfire en komt eerst exclusief uit op de Xbox 360.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties