Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skyrim: Dawnguard verkrijgbaar op PC

Gamers op PS3 moeten nog wat geduld hebben.

Tijdens de jaarlijkse QuakeCon werd eindelijk de release date voor Skyrim: Dawnguard aangekondigd, althans voor PC. En die release date is ... nu! De eerste uitbreiding voor de vijfde The Elder Scrolls titel ligt nu op jou te wachten in de Steam Store voor 19.99 euro.

Ook Skyrim zelf werd afgeprijsd naar 24.99 euro, net zoals alle andere The Elder Scrolls titels die Steam in zijn aanbod heeft zitten. Of je kan de hele The Elder Scrolls bundel kopen voor 58.56 euro. Dan krijg je meteen de Game of the Year edities van Morrowind en Oblivion en Skyrim met de Dawnguard uitbreiding. Iedereen die zich die bundel aanschaft, komt dit jaar zijn huis niet meer uit.

Wie zijn leven lang thuis wil zitten gamen, kan voor het QuakeCon Pack gaan, een massieve bundel die werd afgeprijsd van 445.59 euro naar 99.99 euro. Deze bevat onder meer alle Quake's, Doom, Brink, de laatste twee Fallout titels en al hun DLC en alle games uit het The Elder Scrolls pack, om er maar een paar op te noemen.

Voor Playstation 3 bezitters die zitten wachten op Dawnguard hebben we minder goed nieuws. Bethesda is namelijk nog niet tevreden met de vlotheid waarmee de uitbreiding op Sony's console loopt. De ontwikkelaar verontschuldigt zich over het feit dat gamers op de PS3 wederom worden achtergesteld en hoopt dat de uitbreiding zo snel mogelijk klaar zal geraken, maar kon er nog geen datum op plakken.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties