Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skylanders Academy komt eind dit jaar naar Netflix

Een animatieserie gebaseerd op de Skylander-reeks.

Uitgever Activision maakt bekend dat Skylanders Academy eind dit jaar naar Netflix komt. Skylanders Academy is een animatieserie gebaseerd op de Skylander-reeks.

De serie volgt de avonturen van het Skylander team, een groep helden met unieke vaardigheden die het universum beschermen. Er zijn twee seizoenen aangekondigd. Het tweede seizoen start eind volgend jaar.

Activision staat zelf in voor de ontwikkeling van de serie. Eind vorig jaar raakte bekend dat Activision series en films gaat maken die gebaseerd zijn op games die het bedrijf uitgeeft.

De hoofdrollen worden ingesproken door Justin Long (Drag me to Hell), Ashley Tisdale (High School Musical), Jonathan Banks (Breaking Bad) en Norm MacDonald (Saturday Night Live).

Pulp Fiction-producent Stacey Sher staat samen met voormalig Disney-baas Nick van Dyk aan het hoofd van de studio. Emmy-winnaar Sander Schwartz (The Batman) produceert de serie. Futurama-schrijver Eric Rogers fungeert als showrunner.

Onlangs kondigde Activision ook Skylanders Imaginators aan, waarin je zelf je eigen Skylander maakt.

Cover image for YouTube videoOfficial Trailer Skylanders Imaginators Reveal Gameplay l Skylanders Imaginators l Skylanders

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Skylanders Imaginators

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties