Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skull & Bones gameplay gelekt

Hopelijk zinkt het niet.

Gameplaybeelden van een testversie van Skull & Bones zijn gelekt. De beelden, waarin je vier minuten lang uitleg krijgt over de gameplay, zijn via Reddit gedeeld.

Ondertussen heeft Ubisoft het lek bevestigd. Daarbij laat de uitgever weten dat we binnenkort meer officieel nieuws over de game mogen verwachten.

Tijdens de uitleg wordt duidelijk dat je door middel van contracten, ontdekkingen, plunderen en zoektochten tot de meest beruchte piraat kan uitgroeien.

Ook gevechten met schepen gaan een grote rol spelen. Wanneer je veel gevechten verliest daalt het moraal van je bemanningsleden sneller, waardoor het ontdekken er niet makkelijker op wordt.

Eerder in 2022 liet Ubisoft weten dat Skull & Bones ten laatste in maart 2023 uitkomt. Waarschijnlijk krijgen we komende zomer meer informatie over de game.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties