Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skull and Bones releasedatum bekend

Hijst eindelijk de zeilen.

Ubisoft meldt via een nieuwe cinematic en gameplaytrailer dat Skull and Bones op 8 november 2022 uitkomt voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Spelers kunnen de game momenteel al pre-orderen.

In Skull and Bones moeten spelers zich van groentje naar beruchte piraat opwerken. Dat doe je door unieke schepen te bouwen, plundermissies te doen en de concurrentie die bestaat uit NPC's en echte spelers uit te schakelen.

Cover image for YouTube videoSkull and Bones | Gameplaytrailer

Wie de game graag pre-ordert, kan kiezen uit de Standard Edition en de Premium Edition. Wie de game pre-ordert, krijgt bij de release toegang tot het Highness of the High Sea-pakket, dat het Notoriety-Gewaad en Coronation-vuurwerk bevat. De Premium Edition bevat daarnaast ook de Ballad of Bloody Bones-collectie, twee missies en een digitale soundtrack.

Spelers kunnen zich ook via de Ubisoft-website registreren voor toekomstige livetests. Die vinden op nog onbekende tijdstippen plaats.

Cover image for YouTube videoSkull and Bones: Ship Combat, Customization, and Progression Gameplay

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Skull and Bones

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties